Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Runnersworld Shop Mijn account Routes Tell-a-friend
Runnersworld Shop Mijn account Routes
Fit worden na de vakantie!

De vakanties zijn weer voorbij en de scholen zijn in het hele land weer begonnen. Dat betekent dat je weer terug moet komen in het dagelijkse ritme en daar hoort voor jou hardlopen ook bij. De moeilijkste stap is die over de voordeurdrempel. Maar als je eenmaal aan het lopen bent vraag je je al snel af waar je nu zo tegen aan zat te hikken. Het valt immers wel mee, of eigenlijk is het zelfs wel erg lekker om weer sportief bezig te zijn.

Wij hebben een aantal motivatie tips voor je op een rijtje gezet om het hardlopen ook na de vakantie weer op te pakken. Lees snel verder en trek je hardloopschoenen weer aan en gaan! Heb je meer tips en adviezen nodig? Onze runningmates in jouw Runnersworld vestiging staan voor je klaar om je te helpen.
 

Afbeelding
Afbeelding
Woensdag 28 september: Clinic sportvoeding rondom wedstrijden

Een laatste kans om je voeding te tweaken voor de marathon van Amsterdam!

In de interactieve info avond, verzorgd door Wouter Dijkshoorn van Training Tweaks, wordt het topic voeding opnieuw aan de kaak gesteld. Vorige keer hebben we tegen een aantal hardlopers ‘nee’ moeten zeggen. Mede daarom wordt er een nieuwe avond georganiseerd. Er wordt opnieuw vanuit een wetenschappelijk perspectief aan de slag gegaan met een aantal tips & tricks om hardlopen en voeding optimaal te combineren. Daarnaast kan Bas Stigter (eigenaar Runnersworld Amsterdamse Bos) zijn ervaringen bij de marathon van Berlijn op 25 september meenemen in de discussie. Wij zullen ingaan op het gebruik van voeding vanaf 3 dagen voor de start tot aan de finishlijn van jouw hardloopuitdaging. Topics als ‘tapering’, het laatste ontbijt en het drinken van de juiste samenstelling komen aan bod. Met deze avond krijg jij inzichten in de DO’s en DON’Ts over voeding. Daarnaast wordt er tijd besteed aan het individueel opstellen van een voedingsplan voor jouw uitdaging. Wordt het de marathon van Amsterdam of een andere uitdaging? Jij wordt op 28 september 2016 op weg geholpen met het bereiken van jouw doel.

Over Wouter: Hij geeft workshops op het gebied van training en voeding. Daarnaast begeleidt hij sporters in het bereiken van sportprestaties door trainings- en voedingsadviezen te geven. Tot slot brengt hij zelf zijn kennis en kunde in de praktijk binnen de triathlonsport.

Datum: 28 september 2016
Inloop: 18.40 uur
Start: 19.00 uur
Duur: -/+ 1,5 uur
Kosten: Gratis!
Inschrijven: stuur een mailtje naar info@runnersworldamsterdamsbos.nl 

Wat neem je mee naar huis?
- Kennis & kunde over voeding
- (opstart van jouw) persoonlijk voedingsschema

 

Profiteer van de PUMA aanbiedingsset
Toe aan een compleet nieuwe outfit? Met de aanbiedingsset van PUMA ben jij klaar voor het najaar! Deze kleurige set bestaat uit een jack met ritssluiting en capuchon, longsleeve en tight. Alle artikelen zijn uiterst functioneel en voor mannen en vrouwen te verkrijgen.

Van € 199,97 nu voor € 149,99

Kom langs in onze Runnersworld vestiging of bekijk de PUMA aanbiedingsset in de webshop.
Afbeelding
Afbeelding
Herzog Sportcompressiekousen

Ook na de vakantie is het verstandig om rustig aan weer op te bouwen. Een blessure zit namelijk in een klein hoekje. Pijntjes en kwaaltjes zijn niet altijd te voorkomen, maar de kans op blessures is gelukkig wel te verkleinen. Door slim om te gaan met je lichaam en te kiezen voor de juiste manier van trainen. Maar ook door Sportcompressiekousen van Herzog te dragen, want daarmee voorkom je blessures aan kuit, scheenbeen en achillespees. Een compressiekous heeft verschillende werkingen en wordt veelal gebruikt voor:  

1. Het voorkomen van blessures
2. Schokdemping
3. Blessurebehandeling
4. Herstel van inspanning

Wil je meer weten over de Sportcompressiekousen van Herzog? Kom dan langs in onze Runnersworld vestiging of download het E-Book Compressiekousen voor meer informatie.

We houden de pas er in
De Runnersworld cadeaupas is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook erg leuk om te geven. Met persoonlijk en deskundig advies bij iedere aankoop geef je altijd een cadeau dat precies past. Kom naar onze Runnersworld vestiging en scoor dit sportieve cadeau of schaf het aan in onze webshop.

- Bepaal zelf de waarde op de pas
- In meerdere keren af te waarderen
- Inwisselbaar bij alle Runnersworld vestigingen
Afbeelding
COMMUNITY TOOLS STORES WEBSHOP
Alle loopgroepen Logboek Alkmaar Collectie
Zoek een groep Runnersworld routes Amersfoort Aanbiedingen
Aanmelden bij de community Evenementenkalender Amsterdamse Bos Acties
Alle leden Trainingsschema's Apeldoorn Ask the expert
Leden zoeken Weer Arnhem Loopanalyse
Privacy Statement BMI meter Bergen op Zoom Klantenservice
Algemene Voorwaarden Blessures Breda
Nieuws Bussum
Advies Delft
Dordrecht
Ede
Eindhoven
Enschede
Groningen
Haarlem
Hellevoetsluis
Hoogeveen
Hoorn
Leiden
Lelystad
Nijmegen
Oss
Purmerend
Rotterdam Centrum
Spijkenisse
Tilburg
Utrecht
Zaandam
Zoetermeer
[ Klik hier om je af te melden van de nieuwsbrief ]