Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Runnersworld Shop Mijn account Routes Tell-a-friend
Runnersworld Shop Mijn account Routes
Correctie data vorige mail
Allereerst mijn excuses voor het versturen van een extra nieuwsbrief. De data en genoemde dagen in de vorige mail correspondeert niet met elkaar. De clinic over Sportrusten is op woensdag 6 juli en de clinic over voeding op dinsdag 12 juli. In deze nieuwsbrief staan de correcte data nu vermeld! Aanmelden kan via info@runnersworldamsterdamsebos.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Woensdag 6 juli: Sportrusten

Wil jij meedoen aan de (halve) marathon van Amsterdam 2016? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid aan de start staan! Sportrusten biedt een alternatief programma in vergelijking tot de standaard trainingsschema's. Dit is een programma van 100 dagen waarbij je ademhalingsoefeningen en hardlopen combineert. Je ontspant, het geeft energie en je sportprestaties varen er wel bij. Het programma is veel in het nieuws geweest, met name omdat de langste training voor de marathon maximaal 14km is. 

Op woensdag 6 juli, 102 dagen voor de (halve) van Amsterdam, om 19.00 uur organiseren wij een lezing over dit onderwerp. Maarten de Jong van Sportrusten, zal op enthousiaste wijze vertellen over o.a. ademhaling, vetten en suikers, ´vogels kijken´ en geheimzinnige trainingsschema’s. Wij zijn erg benieuwd naar deze nieuwe kijk op het trainen voor een marathon! Wil jij hierbij zijn, geef je dan op via onderstaand e-mail adres.

Wanneer: 6 juli 2015
Waar: Runnersworld Amsterdamse Bos
Hoe laat: 19:00 uur
Door wie: Maarten de Jong
Kosten: 15 euro, hierbij ontvang je ook het boek 'Sportrusten'
Geef je op via: info@runnersworldamsterdamsebos.nl

Dinsdag 12 juli: Voeding rondom wedstrijden

De juiste voeding om snel en zonder zorgen hardlopend de finish te bereiken!

In de interactieve info avond, verzorgd door Wouter Dijkshoorn van Training Tweaks en Bas Stigter van Runnersworld Amsterdamse Bos wordt het topic voeding aan de kaak gesteld. Vanuit een wetenschappelijk perspectief gaan we aan de slag met een aantal tips & tricks om hardlopen en voeding optimaal te combineren.Wij zullen ingaan op het gebruik van voeding vanaf 3 dagen voor de start tot aan de finishlijn van jouw hardloopuitdaging

Topics als ‘tapering’, het laatste ontbijt en het drinken van de juiste samenstelling komen aan bod. Met deze avond krijg jij inzichten in de DO’s en DON’Ts over voeding. Daarnaast wordt er tijd besteed aan het individueel opstellen van een voedingsplan voor jouw uitdaging. Wordt het een 10 Engelse mijl, een marathon, een trail of een andere uitdaging? Jij wordt op 12 juli 2016 op weg geholpen met het bereiken van jouw doel.

Over Wouter: Hij geeft workshops op het gebied van training en voeding. Daarnaast begeleidt hij sporters in het bereiken van sportprestaties door trainings- en voedingsadviezen te geven. Tot slot brengt hij zelf zijn kennis en kunde in de praktijk binnen de triathlonsport. Ook voor hem staat komend najaar een hardloopdoel op het programma: de marathon van Amsterdam. Bas is eigenaar van Runnersworld Amsterdamse Bos en momenteel aan het trainen voor de marathon in Berlijn. Een ideaal moment om het onderwerp voeding aan te snijden!

Datum: 12 juli 2016
Inloop: 18.40 uur
Start: 19.00 uur
Duur: -/+ 2 uur
Kosten: Gratis!
Inschrijven: mail naar info@runnersworldamsterdamsebos.nl

Wat neem je mee naar huis?
- Kennis & kunde over voeding
- Een (opstart van jouw) persoonlijk voedingsschema

Afbeelding
Afbeelding
Volg ons op Facebook!
Als je bovenstaande avonden interessant vindt en op de hoogte wilt blijven van onze acties en nieuwe collecties, like dan onzeFacebookpagina! Zo ben jij altijd up-to-date!!!High Five
COMMUNITY TOOLS STORES WEBSHOP
Alle loopgroepen Logboek Alkmaar Collectie
Zoek een groep Runnersworld routes Amersfoort Aanbiedingen
Aanmelden bij de community Evenementenkalender Amsterdamse Bos Acties
Alle leden Trainingsschema's Apeldoorn Ask the expert
Leden zoeken Weer Arnhem Loopanalyse
Privacy Statement BMI meter Bergen op Zoom Klantenservice
Algemene Voorwaarden Blessures Breda
Nieuws Bussum
Advies Delft
Dordrecht
Ede
Eindhoven
Enschede
Groningen
Haarlem
Hellevoetsluis
Hoogeveen
Hoorn
Leiden
Lelystad
Nijmegen
Oss
Purmerend
Rotterdam Centrum
Spijkenisse
Tilburg
Utrecht
Zaandam
Zoetermeer
[ Klik hier om je af te melden van de nieuwsbrief ]