Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie.
Runnersworld Shop Mijn account Routes Tell-a-friend
Runnersworld Shop Mijn account Routes
Elke week in mei een leuke gratis clinic!
De gehele maand mei staat in het teken van leuke, inspirerende en informatieve clinics. Deelname aan alle clinics is kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via info@runnersworldamsterdamsebos.nl. Benieuwd welke clinics er zijn? Lees hieronder wat voor clinics we aanbieden! Mocht je je willen inschrijven voor meerdere clinics, dan is dat geen enkel probleem!
  
-   2 mei: Lopen met ON
- 11 mei: Info-avond: lopen met hartslag
- 18 mei: Boostcamp Adidas
- 25 mei: Trainen met Lornah Kiplagat
Afbeelding
Afbeelding
Kom de schoenen van ON testen (maandag 2 mei)
Een paar maanden terug zijn wij als eerste winkel in Nederland gestart met de verkoop van het Zwitserse merk ON. De eerste reacties zijn erg positief, maar nog niet iedereen durft zomaar over te stappen op een, voor hun, nieuw merk. Daarom stellen wij in samenwerking met ON testschoenen beschikbaar in de periode van 24 april tot 6 mei 2016. Op deze manier kan je kennis maken met de verschillende schoenen die het merk biedt. Loop even binnen in de winkel of stuur een mailtje om jou schoenen voor 4 dagen te reserveren. 
  
Extra leuk: Op maandag 2 mei organiseren wij met ON-expert Niek Visser een clinic in het Amsterdamse Bos. Om 19.00 uur vertrekken we vanuit de winkel om een rondje te lopen door het bos en de schoenen goed te ervaren. Alle ins & outs van het merk zullen besproken worden, dus zorg dat je erbij bent! Er is plek voor 20 lopers, so let us know if you're in! 
Interactieve workshop: Trainen op hartslag of gevoel? (woensdag, 11 mei)

Lopen op hartslag is altijd een interessant onderwerp om over te praten. Deze avond gaan we in op deze materie en de praktische toepassing ervan. De bijeenkomst is bedoeld voor zowel degene die meer wil weten over het nut van hartslag meten, nieuwe gebruikers van meetapparatuur of lopers die al gewend zijn om met hartslag te lopen.

Bas Stigter (Runnersworld Amsterdamse Bos) en Wouter Dijkshoorn (Training Tweaks) nemen jullie deze avond mee in het 'meten' van een hardloopsessie. 

Hoe voorbereid ga jij de deur uit voor een rondje hardlopen? Ga jij op basis van hartslagzones beginnen aan de intervaltraining of doe je het op gevoel? In de workshop "Trainen op hartslag of gevoel" gaan we in op de voor- en nadelen van beide methoden. Daarnaast gaan we kort in op het meten van vermogen bij hardlopen. Het wordt een interactieve avond waarbij kennis en praktijk samenkomt! Kortom, leuk om een keer met elkaar samen te komen en over dit onderwerp te praten! Er is plek voor 25 deelnemers en het zal plaatsvinden bij ons in de winkel. Datum: woensdag 11 mei om 19:00 uur. Wilt u hier bij zijn? Stuur een e-mail om je aan te melden. 

Afbeelding
Afbeelding
Adidas Ultraboostcamp - train je in het zweet met Adidas (woensdag 18 mei)
Op woensdag 18 mei organiseren we samen met Adidas een Boo(s)tcamp! Vanaf 18.30 uur zijn jullie welkom om de nieuwste Ultra Boost schoenen van Adidas aan te trekken en om 19:00 duiken we het bos in om onder leiding van Djurre den Heeten een training af te werken. De clinic duurt ongeveer een uur en bij terugkomst staat er een herstel versnapering klaar! Doel van de training is om variatie te brengen in de hardlooptrainingen en de mogelijkheid van het testen van deze Adidas schoenen. De clinic is voor alle niveaus toegankelijk.

Er is maar plek voor maximaal 35 sporters. Dus laat ons snel weten of je komt!
Train met een oud wereldkampioene: Lornah Kiplagat (woensdag 25 mei)
Runnersworld Amsterdamse Bos was de eerste fysieke winkel die startte met de mooie kledinglijn van Lornah. De nieuwe collectie hangt inmiddels in de winkel en ziet er dit jaar weer fantastisch uit! Om het nieuwe seizoen af te trappen komt Lornah Kiplagat zelf naar de winkel toe om een hardlooptraining te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om haar vragen te stellen. Een unieke kans om een keer te trainen met een oud wereldkampioene! 

Op woensdag 25 mei is de winkel van Runnersworld Amsterdamse Bos the place to be! Vanaf 18.30 uur zijn alle lopers welkom en om 19.00 uur vertrekken we vanuit de winkel om in het bos een training af te werken. Voor veel niveaus toegankelijk, wel is het belangrijk dat je 5km aan een stuk kan lopen. Er is plek voor maximaal 35 deelnemers, dus laat snel weten of jij hier bij wilt zijn!
Afbeelding
High Five
COMMUNITY TOOLS STORES WEBSHOP
Alle loopgroepen Logboek Alkmaar Collectie
Zoek een groep Runnersworld routes Amersfoort Aanbiedingen
Aanmelden bij de community Evenementenkalender Amsterdamse Bos Acties
Alle leden Trainingsschema's Apeldoorn Ask the expert
Leden zoeken Weer Arnhem Loopanalyse
Privacy Statement BMI meter Bergen op Zoom Klantenservice
Algemene Voorwaarden Blessures Breda
Nieuws Bussum
Advies Delft
Dordrecht
Ede
Eindhoven
Enschede
Groningen
Haarlem
Hellevoetsluis
Hoogeveen
Hoorn
Leiden
Lelystad
Nijmegen
Oss
Purmerend
Rotterdam Centrum
Spijkenisse
Tilburg
Utrecht
Zaandam
Zoetermeer
[ Klik hier om je af te melden van de nieuwsbrief ]